Optimale gezondheid

Voedingssupplementen zijn niets anders dan voeding. Voeding in pilvorm. Deze vullen de tekorten in onze voeding aan, waardoor het lichaam kan reageren op invloeden van buitenaf en in topconditie kan blijven of komen.

Unknown

Vitamine D is essentieel voor de menselijke gezondheid. Zijn belangrijkste functie is om gezond bloed serum concentraties van calcium en fosfor te behouden door het verbeteren van de absorptie van deze mineralen uit de dunne darm.

 

 

 

 

$(KGrHqR,!lQFEG-(Vj-bBRLWzf!p3!~~60_35

Phyto-Vite is een geheel nieuw voedingssupplement (multi-vitamine) van hoge kwaliteit dat gechelateerde mineralen, vitamines en een scala aan antioxidanten bevat.

 

 

 

 

winomeg3complex

WINOmeg3complex is een sterk gezuiverd 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische kwaliteit,  samengesteld op basis van wetenschappelijke studies ter ondersteuning van het hart, de ogen, de hersenfunctie en de prenatale ontwikkeling indien de moeder dit product tijdens de zwangerschap inneemt.

Lees ook Visolie

 

 

 

slide.005Het co-enzym Q10 is een krachtige antioxydant, die alle cellen, maar vooral die van hart, bloedvaten en spieren, voorziet van energie.

Lees ook A potential new approach to improve heart failure outcome (CoQ10)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s