CoQ10

Het co-enzym Q10 is een krachtige antioxydant, die alle cellen, maar vooral die van hart, bloedvaten en spieren, voorziet van energie. PRODUCTS_WINCoQ10-300

Co-enzym Q10 wordt als voedingssupplement verkocht. De Q en de 10 in co-enzym Q10 hebben betrekking op delen van de chemische structuur van de stof. Het product is ook bekend als CoQ10, Q10, vitamine Q10, ubichinon of ubidercarenon. WIN CoQ10 bevat 50 mg ubiquinol, de gereduceerde vorm van CoQ10, om de absorptie te verhogen.

 

De aanbevolen dagelijkse dosis (2 capsules) bevat gemiddeld:
Ubiquinol 100 mg

 

Ingrediënten: Softgel capsule (gelatine, glycerine, water, natuurlijke karamelkleurstof), D-limoneen, 11% Ubiquinol, caprylzuur, caprinezuur en alfa-liponzuur. Bevat GEEN soja, melk, ei, schaaldieren (kreeft, krab, garnalen), tarwe, gist, gluten of maïs. Bevat GEEN suiker en GEEN kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Koel, droog, afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Aanbevolen wijze van gebruik: 1 capsule bij een maaltijd twee keer per dag innemen met voldoende vloeistof.

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl in combinatie met een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet is erg belangrijk voor je welzijn. De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden.

Kaneka QH™ is een merknaam van Kaneka Corporation.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s