D3 Elite

UnknownVitamine D is essentieel voor de menselijke gezondheid. Zijn belangrijkste functie is om gezond bloed serum concentraties van calcium en fosfor te behouden door het verbeteren van de absorptie van deze mineralen uit de dunne darm. D3 Elite™ is een voedingssupplement en bevat cholecalciferol, de meest opneembare vorm van vitamine D, die helpt je lichaam calcium te absorberen en verwerken.

Naarmate we ouder worden, kan ons vermogen om calcium te absorberen verminderen terwijl de dagelijkse benodigde hoeveelheid stijgt. Daarom speelt deze zeer goed opneembare vorm van vitamine D, zoals cholecalciferol in D3 Elite™, een belangrijke rol in de calcium-homeostase, en dus ondersteunt het de botten en spieren te functioneren, en dus met name de gezondheid en vitaliteit boven de 60 jaar.

D3 Elite™ kan:

  • bot en sterkte van de beenderen op peil houden
  • bijdragen aan goede calcium niveau’s in het bloed
  • het musculaire en immuun systeem ondersteunen
De aanbevolen dagelijkse dosis (1 capsule) bevat gemiddeld:
Vitamine D3 (als cholecalciferol) 25 mcg [1,000 IU] 500%

*in procenten van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

INGREDIËNTEN: Rijstmeel, gelatine (capsule), vitamine D3 (als cholecalciferol), siliciumdioxide, antiklontermiddel plantaardig magnesiumstearaat.

AANBEVOLEN GEBRUIK: Als een voedingssupplement, volwassenen nemen één (1) capsule per dag. Deze aanbevolen dosis niet overschrijden.

WAARSCHUWINGEN: Buiten het bereik van kinderen houden. Niet te gebruiken door kinderen tot 10 jaar. Als u slecht op het product reageert, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Wanneer u voedingssupplementen gebruikt, informeer dan uw arts indien u een behandeling voor een medische aandoening ondergaat, of zwanger bent of borstvoeding geeft. Koel, droog en goed afgesloten bewaren.

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl in combinatie met een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet is erg belangrijk voor je welzijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s