Sure2Endure

131016_DutchSure2Endure is samengesteld om het uithoudingsvermogen, de vitaliteit en het herstelvermogen van het lichaam na het sporten te verbeteren door een innovatief mengsel van kruiden, vitaminen en mineralen. Bij deze speciaal gekozen ingrediënten bevinden zich B-viamines en ciwujia (Radix Acanthopanax senticosus = Siberian ginseng) waarvan bekend is dat het vermoeidheid vermindert en het immuunsysteem ondersteunt. Er is aangetoond dat deze plant, zonder enige stimulerende bijverschijnselen, de algehele prestaties bij aerobische oefeningen verbetert, evenals bij duursporten en gewichtheffen. Ciwujia verhoogt de vetstofwisseling tijdens het sporten door, in plaats van koolhydraten, vet als energiebron te gebruiken. Bovendien verbetert dit kruid het uithoudingsvermogen door de productie van melkzuur te verminderen waardoor de vermoeidheid wordt vertraagd die na de normale sportactiviteiten vaak tot spiermoeheid kan leiden. Sure2Endure levert ook de benodigde antioxidanten en enzym-co-factoren om te voldoen aan de hoge eisen die sporten aan het lichaam stelt. Deze antioxidanten en cofactoren vangen vrije radicalen die tijdens het sporten worden gevormd en bevorderen de stofwisseling van koolhydraten, wat op zijn beurt tot een betere fysieke prestatie leidt. Behalve het stimuleren van gezond bindweefsel zijn ook de natuurlijke stoffen bromelaïne en boswellia toegevoegd om de gewrichten en kraakbeen delen te ondersteunen. Dit product bevat geen gluten.

Sure2Endure kan:

  • vermeerdert uw lichamelijke uithoudingsvermogen
  • helpt de hersteltijd na het sporten te verminderen
  • vermoeidheid als gevolg van inspannende lichaamsbeweging verminderen
  • immuniteit bij hoge prestaties ondersteunen
  • spieren, gewrichten en kraakbeen ondersteunen
  • neutralisatie van vrije radicalen (antioxidanten)
  • ondersteunt de koolhydratenstofwisseling

De aanbevolen dagelijkse dosis (3 tabletten) bevat gemiddeld:

Plantenextracten van: taigawortel (Eleutherococcus senticosus), indische wierook (Boswellia serrata) 1000 mg
Glucosamin
80 mg
Chroom
200 μg (500%*)
Vitamine B1
9 mg (818%*)
Vitamine B2
12 mg (857%*)
Vitamine B6
15 mg (1070%*)
Vitamine B12 20 μg (800%*)
Vitamine C
500 mg (625%*)
Vitamine E
68 mg (566%*)


__________________________________________________________________________

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingrediënten: 33% Plantenextracten van: taigawortel, indische wierook; stabilisatoren (calciumorthofosfaten, stearinezuur, magnesiumstearaat), 20% vitaminemengsel (vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine E), vulstoffen (microcristallijne cellulose, natriumcroscarmellose, siliciumdioxide), 3% glucosamine hydrochloride (bevat garnalen, krab en kreeft), mineralenmengsel (magnesiumaspartaat, kaliumcitraat, 0,05% chroompicolinaat), bromelaïne, glansmiddelen (calciumsulfaat, suiker, kaolin, talk, gelatine, bijenwas, carnauba was, schellak, kleurstoffen (E 102, E 133, E 171), aroma).

Gebruiksaanwijzing en dosering: Volwassenen nemen dagelijks een uur vóór het sporten 3 tabletten met voldoende vocht. Sure2Endure® kan optimaal gebruikt worden in combinatie met BioLean® of BioLean Free®. Allergeninformatie: Bevat schaaldieren (garnalen, krab en kreeft).

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl in combinatie met een gevarieerd en uitbalanceerd dieet is erg belangrijk voor je welzijn. De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

28 Aantal doses per verpakking

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s