WINOmeg3complex (visolie)

MainImgWINOmeg3complex is een sterk gezuiverd 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische kwaliteit,  samengesteld op basis van wetenschappelijke studies ter ondersteuning van het hart, de ogen, de hersenfunctie en de prenatale ontwikkeling indien de moeder dit product tijdens de zwangerschap inneemt. Ook tijdes de borstvoeding draagt het bij aan de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de baby. WINOmeg3complex bevat een hoge concentratie van 60% EPA wat ideaal is voor het herstellen van de onbalans van omega-6 en Omega-3 vetzuren. WINOmeg3complex bleek in wetenschappelijke onderzoeken ruim te voldoen aan alle internationale normen voor versheid en zuiverheid. Het bevat driemaal de EPA en DHA van visolie van levensmiddelenklasse. Dit optimale EPA-DHA-mengsel worden nog verrijkt met natuurlijke citroenolie in de zachte gelcapsule, die daarmee ook een lekkere citroensmaak krijgt. Eén WINOmeg3complex zachte gelcapsule levert 540 mg EPA en 160 mg DHA. De verhouding EPA:DHA is 3,3:1, een verhouding die naar de mening van vele deskundigen een goede bijdrage aan de gezondheid levert. DHA is essentieel voor de ontwikkeling van de foetus tijdens de laatste drie maanden van de zwangerschap. De hersenen van een pasgeboren baby nemen ook DHA op om een normale ontwikkeling en werking te waarborgen. Dit product bevat geen gluten.

Visolie

WINOmeg3complex kan:

  • de ogen en hersenen ondersteunen
  • het hart van belangrijke essentiële vetzuren voorzien
  • Ondersteunt de prenatale en postnatale ontwikkeling van ogen en hersenen van het kind
De aanbevolen dagelijkse dosis (2 capsules) bevat gemiddeld
2 capsules
Totaal vetzuren uit visolie: 1790 mg
waarvan:
88% omega-3-vetzuren
60% eicosapentaeenzuur (EPA)
15% docosahexaeenzuur (DHA)
1580 mg
1080 mg
320 mg
vitamine E 5,2 mg
α-TE (43%)*

__________________________________________________________________________

* Percentage van de aanbevolen dagelijkse behoefte

Ingrediënten: vetzuur-ethylester concentraat uit visolie, gelatine, bevochtigingsmiddel glycerol, natuurlijk aroma, vitamine E

Aanbevolen wijze van gebruik: 2 capsules per dag innemen met voldoende vloeistof, bij voorkeur bij een maaltijd.

Koel, droog en goed afgesloten bewaren.

Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl in combinatie met een gevarieerd en uitbalanceerd dieet is erg belangrijk voor je welzijn. De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s